BorsaKolay.com Forumu

Site tanıtımları => Siteni Tanıt => Topic started by: baybars on June 26, 2021, 10:11:39 AM

Title: Ümraniye Hurdacı Firma
Post by: baybars on June 26, 2021, 10:11:39 AM
İstanbul hurdacı firmalar arasında 22 Yıldır güvenle hizmet veren, Ezel Hurda Metal rakiplerini geride bırakmaya doymuyor. Türkiye'nin önde gelen hurdacı firmaları arasında edindiğimiz liderliği kimseye kaptırmaya niyetimize yok! İstanbul Ümraniye hurdacı firması olarak, Anadolu Yakası merkezli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kablo hurdası alım satımında kırım, soyma gibi işlemleri başarıyla gerçekleştiriyoruz. Hurda bakır ve alüminyum hurdası alımı yapıyoruz. İstanbul hurda piyasasını yakından takip ediyor, müşterilerimize en güncel fiyatı en kısa sürede sunuyoruz.

İstanbul hurdacı firması olarak sektöre başladığımız 1999'dan bu yana çok şey değişti. Gelişen teknolojiyle değişen sektöre ayak uyduruyoruz. Çöp kutularına atılan kıymetli hurda çeşitlerini gördükçe acıyoruz. Ne yazık ki vatandaşlarımızın geri dönüşüme gerekli önem ve desteği vermediğini düşünüyoruz. Sadece hurda demir alımı yaparak tonlarca demir hurdasını ülke ekonomisine hammadde olarak kazandırmayı başardık. Tonajlı hurda alımı için firmamızı tercih eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin desteğiyle büyüdüğümüzün farkındayız. Dolayısıyla size teşekkür etmeyi borç biliyoruz. Size duyduğumuz saygıyı ve sevgiyi ispat etmek adına sürümden kazanma prensibimizle hareket ediyoruz. Tonajlı hurda alımı için özel fiyatlar uyguluyoruz. Hurda kurşun, krom hurdası, çinko hurda ve hurda sarı alımı için yerinize geliyoruz.

En yakın hurdacı firma olarak Dudullu'da hurda alımı yapıyoruz. Avrupa Yakası'nın bir çok ilçe ve semtinde faaliyet yürütüyoruz. Ancak, dudullu hurdacı firması olmanın değerine paha biçemiyoruz. Ümraniye, Ataşehir ve Dudullu çevresinde on beş dakikada hurda alımı yapıyoruz. Hem Avrupa hem de Anadolu Yakası'nda hizmet veren ataşehir hurdacı firmamızla hizmetinizdeyiz. Profesyonelliğin ve kaliteli hizmetin farkını görmek isteyenlerin aramasını bekliyoruz. İstanbul hurdacı telefon numarası için aşağıda yer alan internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

hurdacı (https://ezelhurdametal.com/)

ümraniye hurdacı (https://ezelhurdametal.com/hurda/en-yakin-umraniye-hurdaci/)

dudullu hurdacı (https://ezelhurdametal.com/hurda/dudullu-hurdaci/)

hurda sarı alımı (https://ezelhurdametal.com/sari-hurda.html)

ataşehir hurdacı (https://ezelhurdametal.com/atasehir.html)