Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - baybars

Pages: 1 ... 28 29 [30]
436
Siteni Tanıt / Cami halıları
« on: December 01, 2019, 10:04:46 AM »


Cami Halısı Ve Kapı Seçimi Nasıl Olmalıdır?
cami halısı Günlük hayatta birçok alanı farklı insanlar ile aynı anda kullanıyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada toplu yaşam alanları birçok şekilde karşımıza çıkıyor. Bu alanları birlikte kullandığımız için, dikkat edilmesi gereken belli başlı kurallar bulunuyor. Toplu yaşam alanlarımızdan bir tanesi olan camiler, günlük hayatta birçok kişinin ziyaretine açıktır. Bu yüzden farklı kişilerin ziyareti sebebiyle hijyenik olması oldukça önemlidir. Camiler ibadet merkezimiz olduğu için, temizlik konusunda dikkat edilmesi gereken toplu yaşam alanlarındandır. Camilerin içerisinde kullanılan ürünlerin hijyenik olması önemlidir. Bu bağlamda halı tercihi yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli eşyadır. Sağlıklı bir ortamda ibadet edebilmek için, bu tarz temizlik kurallarına dikkat etmek önemlidir.

Camilerde Temizlik Neden Önemlidir?



Toplu yaşam alanlarından en önemlisi olan camiler, ibadet etmek için temiz olmak zorundadır. Günlük hayatta birçok kişinin ziyaretine açık olan cami, ibadet konusunda temizlik gerektirdiği için ve insan sağlığı için temizliği önemlidir. Camilerin temiz olması için gerekli olan belli başlı ekipmanlar bulunuyor. Ekipmanlar ile en iyi şekilde caminin temizlenmesi sağlanır. Kaliteli ekipmanlar cami temizliği konusunda profesyonel temizlik işlemi çıkartır. En iyi Cami Süpürgesi ile muhteşem bir temizlik sağlanır. Cami süpürgeleri tercih ederken, profesyonel süpürme gücünün olması önemlidir. Emiş gücü sayesinde camide bulunan her türlü bakteri toz ve mikrobu çekebilir. Süpürge ile temizlik yapılacağı zaman, üstün performans sağlanmalıdır. Süpürge sayesinde camiler hijyenik bir hale gelebilir. Süpürge tercihi bu açıdan oldukça önemlidir. Camilerde bulunan her türlü alanın temizliğini, profesyonel süpürgeler ile sağlamak mümkündür.

Cami Süpürgesi Özellikleri
Cami süpürgeleri üstün temizleme gücüne sahiptir. Muhteşem emiş gücü ve performansı ile camilerdeki halıların hızlı bir şekilde temizlenmesini sağlar. Cami ve bu gibi alanlar için üretilen süpürgeler, son sistem teknoloji ile donatılmıştır. Kendinden fırçalı ve döver fırçaları olan cami süpürgeleri, yeterli temizlik sağlamak için muhteşem ürünlerdir. Yüksek çekim gücüne sahip süpürgeler, cami temizlemek için oldukça idealdir. Yüksek performans sağlayan cami süpürgeleri, kalın olan cami halılarının temizlenmesi için en iyi süpürgelerdir. cami halıları kalın şekilde üretildiği için, içerisindeki pisliklerin ve bakterilerin alınabilmesi için, yüksek güçte çalışan süpürgeler gereklidir. Cami süpürgeleri bu tarz halıların temizliği için yüksek motor gücünde çalışır. Derinlemesine temizlik sağlar ve camileri hijyenik hale getirir. Profesyonel süpürgeler ile yapılan temizlik işlemlerinden olumlu sonuçlar alınır. Cami süpürgeleri, birçok başlık ile sizlere sunulur. Başlık ayarını istediğiniz şekilde yapabilir, temizleme işlemine devam edebilirsiniz.





Cami Süpürgesi Kullanımı
Cami süpürgesi kullanımı oldukça kolay bir üründür. Farklı özelliklerde bir yapılarda sizlere sunulur. Süpürme gücünü kendiniz istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Süpürgenin temizleme aparatlarını tercihinize göre ayarlamak mümkündür. Profesyonel bir makine olduğu için kullanımı kolaydır. Yüksek emiş gücü ve sunmuş olduğu performans sayesinde, ibadethanemiz olan camilerin temizliği konusunda üstün performans sağlar. Bu tarz profesyonel makineler ile ibadethanelerin temizliği sağlanır. İbadethanelerin temiz olması oldukça önemlidir. Hem bakteri ve mikrop üremesi açısından, hem de inancımız gereği temizlik bizim için son derece önemlidir.

Cami Halısı Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Toplu yaşam alanlarında tercih edilen ürünler, hijyenik ve toplu kullanıma uygun olan ürünlerden tercih edilmelidir. Günde yüzlerce kişinin ziyaret ettiği camiler, hijyenik bir ortam olabilmesi için halı tercihi önemlidir. Yüzlerce kişinin girip çıktığı ve üzerinde ibadet ettiği halılarda, birçok farklı bakteri ve mikrop türü üreyebilir. Bu yüzden halıların kaliteli olarak tercih edilmesi son derece önemlidir. Halı tercih ederken, dikkat edeceğiniz özelliklerin ilki hijyenik olmasıdır. Anti bakteriyel halılar camiler için en iyisidir. Anti bakteriyel halılar toplu kullanımlara uygun şekilde üretiliyor. Halı tercihleri yaparken toplu yaşam alanlarına yönelik üretilenleri tercih etmelisiniz.cami halısıtercih ederken kaliteli ürünler tercih edilmelidir.

Cami Halısı Nasıl Olmalıdır?
Cami halıları, diğer halı modellerine göre oldukça kalın ve yoğun halılardır. Daha ağır ve daha koyu renklerde üretilir. Daha dayanıklı ürünlerden yapıldığı için, uzun yıllar kullanmak mümkündür. Cami halıları tercih ederken, renkleri solmayan ve kolay temizleme özelliği olan halılar tercih edilmelidir. İbadetimiz yerine getirirken temizlik kavramı oldukça önemlidir. O yüzden camilerin ve kullanılan ekipmanların temiz olması son derece önemlidir. Cami halıları anti bakteriyel özelliklerde üretilir. Daha yoğun ve daha kalın olduğu için, uzun yıllar kullanım sağlamak mümkündür. Doğru ürünlerle temizlendiği zaman son derece kullanışlıdır. Temizlik konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli ekipman halidir. Toplu yaşam alanlarında hijyenin sağlanabilmesi için, bu tarz seçimlere dikkat edilmesi gerekir. Profesyonel ve kurumsal firmalardan en iyi cami halısını temin edebilirsiniz. Hem dekor hem de kullanım kolaylığı sayesinde tercih yapabilirsiniz. Cami içerisindeki iç dekorasyon için oldukça önemlidir. Cami halıları dekorasyonunu tamamlayan en önemli unsurdur.




Cami Halısı Fiyatları
Cami halısı fiyatları halının modeline ve türüne göre farklılık gösteren yapılardadır. Halının uygulanacağı mekânın genişliği ve uzunluğu fiyatları her zaman değiştirir. cami halısı fiyatları halının malzemesine göre değişiklik gösterir. Kullanılan malzemenin kalitesine göre fiyatlar farklı yapılarda olabilir. Halı modelleri tercih ederken, seçmiş olduğunuz cami halıları farklı fiyat aralığında olur. Bu yüzden halı tercih ederken, fiyatı değil kaliteli ve kullanışlı olması oldukça önemlidir. Her zaman halı tercihi yaparken kullanışlı olması ilk plandadır. Kaliteli seçmiş olduğunuz halı modellerini, uzun yıllar kullanabilirsiniz. Özellikle cami halısı tercih ederken, kullanışlı ve kaliteli ürünleri almaya önem gösterin. Camilerin halısının dışında kapılarının da düzgün seçilmesi gerekir. Kapılar camilerde oldukça önemlidir.




Cami Kapısı Tercihi
Toplu yaşam alanlarının başında bulunan camiler, manevi duygularımızı en çok hissettiğimiz yerdir. Dinimizin en önemli ibadeti olan namazı gerçekleştirdiğimiz ve Allah'ın huzuruna çıktığımız camilerde, birçok detay göz önüne alınıyor. Camilerde her alan özel bir şekilde yapılır. Özellikle kapılarda el işçiliği ve oymalar farklı bir tasarım ile buluşarak, camilere muhteşem bir boyut kazandırıyor.Cami kapıları yapısı ve kullanım alanı gereği ile kaliteli bir şekilde üretiliyor. Muhteşem tasarımlar kalite ile buluşuyor. Osmanlı döneminden bugüne kadar gelmiş olan el işçiliği ve motifler, camilerde daha modernize edilmiş hali ile hayat bulmaya devam ediyor. Dayanıklı ve üstün el işçiliği ile yapılan birçok cami kapısı modeli bulunuyor. Cami kapıları her türlü bir iş etiğine uygun bir şekilde tercih edilmelidir. Kaliteli ürünlerden yapılmış olan cami kapıları, camiyi dış etkenlere karşı korur.

Camilerde Her Tercih Önemlidir
Camilerde kullanılacak olan malzemelerin kaliteli olması oldukça önemlidir. Her türlü tercih edilecek olan ürünün, toplu kullanım alanlarına uygun olması gerekiyor. Bu alanda tercih edeceğiniz kapı, halı ve süpürgeler teknolojinin son imkânları ile üretilmiş olmalıdır. Tercih edeceğiniz her türlü ürünün, üretilen standartlarının yüksek seviyede olması gerekiyor. Maneviyat duygularımızın en üst seviyede yaşandığı camilerin temizliği ve dekorasyonu son derece önemlidir. Bu bağlamda tercih edilecek olan her türlü ürünün, anti bakteriyel özellikte ve kullanışlı ürünler olmalıdır. Birbirinden farklı ürünleri tercih ederek, camilerde muhteşem dekorasyon ve temizlik sağlanabilir.

437
Siteni Tanıt / Cami Halısı
« on: November 29, 2019, 10:54:48 PM »


Cami Halısı Ve Kapı Seçimi Nasıl Olmalıdır?
cami halısı Günlük hayatta birçok alanı farklı insanlar ile aynı anda kullanıyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada toplu yaşam alanları birçok şekilde karşımıza çıkıyor. Bu alanları birlikte kullandığımız için, dikkat edilmesi gereken belli başlı kurallar bulunuyor. Toplu yaşam alanlarımızdan bir tanesi olan camiler, günlük hayatta birçok kişinin ziyaretine açıktır. Bu yüzden farklı kişilerin ziyareti sebebiyle hijyenik olması oldukça önemlidir. Camiler ibadet merkezimiz olduğu için, temizlik konusunda dikkat edilmesi gereken toplu yaşam alanlarındandır. Camilerin içerisinde kullanılan ürünlerin hijyenik olması önemlidir. Bu bağlamda halı tercihi yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli eşyadır. Sağlıklı bir ortamda ibadet edebilmek için, bu tarz temizlik kurallarına dikkat etmek önemlidir.

Camilerde Temizlik Neden Önemlidir?



Toplu yaşam alanlarından en önemlisi olan camiler, ibadet etmek için temiz olmak zorundadır. Günlük hayatta birçok kişinin ziyaretine açık olan cami, ibadet konusunda temizlik gerektirdiği için ve insan sağlığı için temizliği önemlidir. Camilerin temiz olması için gerekli olan belli başlı ekipmanlar bulunuyor. Ekipmanlar ile en iyi şekilde caminin temizlenmesi sağlanır. Kaliteli ekipmanlar cami temizliği konusunda profesyonel temizlik işlemi çıkartır. En iyi Cami Süpürgesi ile muhteşem bir temizlik sağlanır. Cami süpürgeleri tercih ederken, profesyonel süpürme gücünün olması önemlidir. Emiş gücü sayesinde camide bulunan her türlü bakteri toz ve mikrobu çekebilir. Süpürge ile temizlik yapılacağı zaman, üstün performans sağlanmalıdır. Süpürge sayesinde camiler hijyenik bir hale gelebilir. Süpürge tercihi bu açıdan oldukça önemlidir. Camilerde bulunan her türlü alanın temizliğini, profesyonel süpürgeler ile sağlamak mümkündür.

Cami Süpürgesi Özellikleri
Cami süpürgeleri üstün temizleme gücüne sahiptir. Muhteşem emiş gücü ve performansı ile camilerdeki halıların hızlı bir şekilde temizlenmesini sağlar. Cami ve bu gibi alanlar için üretilen süpürgeler, son sistem teknoloji ile donatılmıştır. Kendinden fırçalı ve döver fırçaları olan cami süpürgeleri, yeterli temizlik sağlamak için muhteşem ürünlerdir. Yüksek çekim gücüne sahip süpürgeler, cami temizlemek için oldukça idealdir. Yüksek performans sağlayan cami süpürgeleri, kalın olan cami halılarının temizlenmesi için en iyi süpürgelerdir. cami halıları kalın şekilde üretildiği için, içerisindeki pisliklerin ve bakterilerin alınabilmesi için, yüksek güçte çalışan süpürgeler gereklidir. Cami süpürgeleri bu tarz halıların temizliği için yüksek motor gücünde çalışır. Derinlemesine temizlik sağlar ve camileri hijyenik hale getirir. Profesyonel süpürgeler ile yapılan temizlik işlemlerinden olumlu sonuçlar alınır. Cami süpürgeleri, birçok başlık ile sizlere sunulur. Başlık ayarını istediğiniz şekilde yapabilir, temizleme işlemine devam edebilirsiniz.





Cami Süpürgesi Kullanımı
Cami süpürgesi kullanımı oldukça kolay bir üründür. Farklı özelliklerde bir yapılarda sizlere sunulur. Süpürme gücünü kendiniz istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Süpürgenin temizleme aparatlarını tercihinize göre ayarlamak mümkündür. Profesyonel bir makine olduğu için kullanımı kolaydır. Yüksek emiş gücü ve sunmuş olduğu performans sayesinde, ibadethanemiz olan camilerin temizliği konusunda üstün performans sağlar. Bu tarz profesyonel makineler ile ibadethanelerin temizliği sağlanır. İbadethanelerin temiz olması oldukça önemlidir. Hem bakteri ve mikrop üremesi açısından, hem de inancımız gereği temizlik bizim için son derece önemlidir.

Cami Halısı Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Toplu yaşam alanlarında tercih edilen ürünler, hijyenik ve toplu kullanıma uygun olan ürünlerden tercih edilmelidir. Günde yüzlerce kişinin ziyaret ettiği camiler, hijyenik bir ortam olabilmesi için halı tercihi önemlidir. Yüzlerce kişinin girip çıktığı ve üzerinde ibadet ettiği halılarda, birçok farklı bakteri ve mikrop türü üreyebilir. Bu yüzden halıların kaliteli olarak tercih edilmesi son derece önemlidir. Halı tercih ederken, dikkat edeceğiniz özelliklerin ilki hijyenik olmasıdır. Anti bakteriyel halılar camiler için en iyisidir. Anti bakteriyel halılar toplu kullanımlara uygun şekilde üretiliyor. Halı tercihleri yaparken toplu yaşam alanlarına yönelik üretilenleri tercih etmelisiniz.cami halısıtercih ederken kaliteli ürünler tercih edilmelidir.

Cami Halısı Nasıl Olmalıdır?
Cami halıları, diğer halı modellerine göre oldukça kalın ve yoğun halılardır. Daha ağır ve daha koyu renklerde üretilir. Daha dayanıklı ürünlerden yapıldığı için, uzun yıllar kullanmak mümkündür. Cami halıları tercih ederken, renkleri solmayan ve kolay temizleme özelliği olan halılar tercih edilmelidir. İbadetimiz yerine getirirken temizlik kavramı oldukça önemlidir. O yüzden camilerin ve kullanılan ekipmanların temiz olması son derece önemlidir. Cami halıları anti bakteriyel özelliklerde üretilir. Daha yoğun ve daha kalın olduğu için, uzun yıllar kullanım sağlamak mümkündür. Doğru ürünlerle temizlendiği zaman son derece kullanışlıdır. Temizlik konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli ekipman halidir. Toplu yaşam alanlarında hijyenin sağlanabilmesi için, bu tarz seçimlere dikkat edilmesi gerekir. Profesyonel ve kurumsal firmalardan en iyi cami halısını temin edebilirsiniz. Hem dekor hem de kullanım kolaylığı sayesinde tercih yapabilirsiniz. Cami içerisindeki iç dekorasyon için oldukça önemlidir. Cami halıları dekorasyonunu tamamlayan en önemli unsurdur.




Cami Halısı Fiyatları
Cami halısı fiyatları halının modeline ve türüne göre farklılık gösteren yapılardadır. Halının uygulanacağı mekânın genişliği ve uzunluğu fiyatları her zaman değiştirir. cami halısı fiyatları halının malzemesine göre değişiklik gösterir. Kullanılan malzemenin kalitesine göre fiyatlar farklı yapılarda olabilir. Halı modelleri tercih ederken, seçmiş olduğunuz cami halıları farklı fiyat aralığında olur. Bu yüzden halı tercih ederken, fiyatı değil kaliteli ve kullanışlı olması oldukça önemlidir. Her zaman halı tercihi yaparken kullanışlı olması ilk plandadır. Kaliteli seçmiş olduğunuz halı modellerini, uzun yıllar kullanabilirsiniz. Özellikle cami halısı tercih ederken, kullanışlı ve kaliteli ürünleri almaya önem gösterin. Camilerin halısının dışında kapılarının da düzgün seçilmesi gerekir. Kapılar camilerde oldukça önemlidir.




Cami Kapısı Tercihi
Toplu yaşam alanlarının başında bulunan camiler, manevi duygularımızı en çok hissettiğimiz yerdir. Dinimizin en önemli ibadeti olan namazı gerçekleştirdiğimiz ve Allah'ın huzuruna çıktığımız camilerde, birçok detay göz önüne alınıyor. Camilerde her alan özel bir şekilde yapılır. Özellikle kapılarda el işçiliği ve oymalar farklı bir tasarım ile buluşarak, camilere muhteşem bir boyut kazandırıyor.Cami kapıları yapısı ve kullanım alanı gereği ile kaliteli bir şekilde üretiliyor. Muhteşem tasarımlar kalite ile buluşuyor. Osmanlı döneminden bugüne kadar gelmiş olan el işçiliği ve motifler, camilerde daha modernize edilmiş hali ile hayat bulmaya devam ediyor. Dayanıklı ve üstün el işçiliği ile yapılan birçok cami kapısı modeli bulunuyor. Cami kapıları her türlü bir iş etiğine uygun bir şekilde tercih edilmelidir. Kaliteli ürünlerden yapılmış olan cami kapıları, camiyi dış etkenlere karşı korur.

Camilerde Her Tercih Önemlidir
Camilerde kullanılacak olan malzemelerin kaliteli olması oldukça önemlidir. Her türlü tercih edilecek olan ürünün, toplu kullanım alanlarına uygun olması gerekiyor. Bu alanda tercih edeceğiniz kapı, halı ve süpürgeler teknolojinin son imkânları ile üretilmiş olmalıdır. Tercih edeceğiniz her türlü ürünün, üretilen standartlarının yüksek seviyede olması gerekiyor. Maneviyat duygularımızın en üst seviyede yaşandığı camilerin temizliği ve dekorasyonu son derece önemlidir. Bu bağlamda tercih edilecek olan her türlü ürünün, anti bakteriyel özellikte ve kullanışlı ürünler olmalıdır. Birbirinden farklı ürünleri tercih ederek, camilerde muhteşem dekorasyon ve temizlik sağlanabilir.

438
Siteni Tanıt / Saç Ekimi
« on: November 29, 2019, 07:54:34 PM »


Saç Ekimi Yaptırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler
İnsanların kendi bedenleri ile ilgili birtakım problemler yaşaması son derece normal bir durumdur. Özellikle hormonal, stres ya da yaşa bağlı olarak saçların dökülmesi birçok erkekte en sık karşılaşılan problemler arasında yer alıyor. Saçların çok yoğun bir şekilde dökülmesi ve bu saçların zamanla kendini yenilememesi bir zaman sonra insanlar da kellik oluşumuna neden oluyor. Ancak bu durumun da önüne geçmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Saç ekimi yöntemleri ile birlikte insanlar kellik sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulabiliyorlar. Saç ekimi yöntemleri insanlara kalıcı saçlar vaat ettiği gibi eskisinden daha gür saçlar elde etme imkânı veriyor. Ancak saç ekimi işlemi yaptıracak olan kişilerin dikkat etmesi gereken birtakım önemli detaylar bulunuyor.

Saçın Büyük Çoğunluğu Dökülmüş Olmalı
Saç ekimi yaptıracak olan insanların dikkat etmesi gereken konuların başında saçın dökülme oranı büyük oranda önem taşıyor. Ekim yapılacak olan bölgedeki saçların en az yüzde 70'nin dökülmüş olması oldukça önemlidir. Çünkü ekim yapılacak alanda bulunan saçlar saç ekim işleminin başarısını da olumsuz etkileyecektir. Bunun yanında kişilerin saç ekimi yaptırmadan bir süre önce alkol ve sigaraya da ara vermesi gerekiyor. Aynı zamanda kan sulandırıcı ilaçlar kullanan kişilerin de bu ilaçlar konusunda saç ekim uzmanlarını haberdar etmesi ve operasyon öncesinde bırakması gerekiyor.

Saç Ekiminde Kişiye Özel Uygulama Seçimi
Saç ekimi konusunda insanların hangi uygulamaya karar vereceği de büyük önem taşıyor. Çünkü Saç ekimi istanbul uygulamaları arasında birden fazla yöntem bulunuyor. Saç ekimlerinde kullanılan teknikler şunlardır:

Micro Fue yöntemi
DHI tekniği
Manuel Fue yöntemi
Tıraşsız saç ekimi
Uzun saç fue tekniği
Perkütan mikro kanal tekniği

Bunların yanında kullanılan diğer teknikler arasında altın uçlu fue tekniği, ıcegraf tekniği gibi çok farklı saç ekim yöntemleri bulunuyor. Bu tekniklerin seçiminde uzmanların kişiye en uygun olan tekniği belirlemesi son derece önemlidir. Saç ekim işlemi herkese standart yapılan bir uygulama değildir.

Ön Saç Çizgisi Detayı Önemli
istanbul saç ekimi uygulamaları sırasında dikkat edilen konulardan bir diğeri de ön saç çizgisi detayıdır. Ön saç çizgisinin kişinin yüz şekline ya da kafa yapısına uygun bir şekilde tasarlanması gerekiyor. Hem doğal hem de yüze yakışan saçlara kavuşmak isteyen insanlar açısından bu detay son derece önemlidir. Her insanın kafa yapısı birbirinden farklılık gösterdiği için ekim yapılacak olan kafa yapısının yanında dikkate alınması gereken hususlar da vardır. Örneğin bu süreçte kişinin cinsiyeti, yaşı, alın kas şekli de etkili olan faktörler arasındadır. Özellikle de bu tasarımın hasta ile birlikte yapılmasına önem verilmesi gerekiyor.

Saç Ekimi Yaptıranların Dikkat Etmesi Gerekenler
Saç ekim uygulaması yaptıran insanların operasyon sonrasında da önemli detaylara dikkat etmesi gerekiyor. Operasyondaki süreçte en az operasyon süreci kadar önem taşıyor. Hastaların bu süreçte özel losyonlar ve saç yıkama ürünleri kullanması gerekiyor. Bunun yanında hastaların başlarını olası darbelere karşı koruması da dikkat edilmesi gereken konular arasındadır. Saç bölgesinin zarar görmemesi için kişilerin özel bir boyunluk yardımı ile uyuması oldukça önemlidir. Kişiler operasyon sonrasında rutin hayatlarına geri dönebiliyorlar. Ancak belli bir süre ekim yapılan yeri korumaları oldukça önem verilmesi gereken konulardan biridir. Saç ekim yaptıran insanlar bu uygulamadan yaklaşık 2-3 ay içerisinde sonuç almaya başlıyor. Böylece kalıcı ve oldukça doğal saçlara kavuşma imkanı buluyorsunuz..

Kaynak; https://haircityistanbul.com.tr/
İletişim; +90 (544) 809 25 75

439
Siteni Tanıt / Alexa Global Sıralama Düşürme Hizmeti
« on: November 27, 2019, 10:48:13 PM »


Alexa Global sıralama düşürme hizmeti ile web siteniz 100 K - 50 K - 30 K değerlere ulaşsın.



Alexa Amazon.com tarafından kurulmuş sitelerin popülaritesini yansıtma amacı güderek işleyen bir sıralama mekanizmasıdır. Alexa sayesinde web siteler ziyaret edildikleri sayıya, içeriğe ve kalitesine göre sıralanmaktadır. Bu sıralama dünya çapında gerçekleşmektedir.

Günümüzde internetin insan hayatında büyük bir yer edinmesi ile insanların hayatı oldukça kolay bir hale gelmiştir. Bu durumda internet üzerinde yer alan web sitelerin de önemi ciddi anlamda artmıştır. İnternet üzerinde yer alan bu web siteler çeşitli amaçlar ile hizmet vermektedir. Kimisi alışveriş için hizmet verirken kimisi de yalnızca bilgi verme amaçlı faaliyetler göstermektedir. Bu durumda her web sitenin ziyaretçi sayısı da bu web sitelerin içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Web sitelerin ziyaretçi sayıları her zaman önemli bir detay olmuştur. Bir web site ne kadar çok ziyaret ediliyorsa yapılan kâr da o kadar fazla olacaktır.

Alexa sayesinde web siteler ziyaret edildikleri sayıya göre sıralanmaktadır. Bu sıralama dünya çapında gerçekleşmektedir. Alexa'nın yaptığı işlemlere kesinlikle müdahale edilmemektedir yani bu sıralamada yer alan web sitelerin bilgileri her zaman doğruyu içermektedir. Amazon'a ait olduğu söylenen Alexa'nın aslında en büyük hissedarı Microsoft'tur. Site sayacı adı ile de bilinen Alexa'nın Google tarafından da dikkate alındığı mutlaka bilinmelidir.

Alexa nedir? sorusunun cevabı kısaca dünyadaki tüm web sitelerin sıralamaya alan sistem olacaktır. Bu sistem sayesinde kişiler hem kendi web sitelerinin rakiplerinin ne durumda olduğunu görebilmekte ve hareketlerini de bu şekilde kolayca ayarlayabilmektedir. Ayrıca bu sistemde kişiler web siteler için yorum bırakma ve web siteleri yıldızlarla değerlendirme olanaklarına sahiptir. Bir web siteyi araştırmak ve bu sitenin ne kadar insan tarafından tercih edildiğini görmek için de Alexa sıralaması oldukça yararlı olacaktır. Hayatın her noktasında olduğu gibi internet aleminde de elbette rekabet vardır. Alexa'nın yürüttüğü bu sistem ile web siteler rekabet etmekte ve her zaman daha iyiyi yapabilmek için fikir alma şansı elde edebilmektedir.

Biz yaptığımız en özel çalışma taktikleriyle % 100 Garantili Alexa Global Rank Sıralaması Düşürme Hizmeti ile sizlere güvenilir ve kesin sonuç vadeden hizmetleri vermekteyiz.

Evet Garanti ediyoruz Alexa Global Rank (Dünya sıralaması düşürme) hizmeti ile çok kısa bir sürede web siteniz Alexa da popülaritesini kazanacak!

Garantili Alexa Düşürmek İçin Tıklayın !!!

WhatsApp/Gsm irtibat +90 544 226 57 40

Kaynak; https://www.alexatrafik.net/alexa-paketlerimiz/


440
Siteni Tanıt / Wordpress Site Hızlandırma
« on: November 27, 2019, 10:36:28 PM »


Merhabalar.
Wordpress optimizasyon ve Wordpress site hızlandırma hizmetini veren arkadaşlar genelde GTMetrix Pingdom ve Google Pagespeed skorlarını baz alarak çalışıyorlar. Fakat son Google güncellemeleri ile tüm bu skorlar yalan oldu. Mobile-first indexing ile artık 3G hızındaki sitenizin açılma hızı Google için önemli. Pagespeed skoru 5 saniye üzeri sitelere Google maalesef ki hiç te iyi gözle bakmıyor. Ben de sitenizi Google nin yeni algoritmalarına göre optimize ediyorum ve yaptığım testleri https://www.thinkwithgoogle.com/intl/en-gb/feature/testmysite/ sitesinde gerçekleştiriyorum ve yol haritasını buna göre çıkarıyorum.

Peki neler yapıyorum?
=====
 
Wordpress hızlandırma
İlk önce sitenizi test ediyorum. Hataları ve yapılması gereken işlemleri listeliyorum.
Çok eklenti kurma taraftarı değilim ve bunun için birçok işlemi manuel gerçekleştiriyorum.
İşlem sonrası sorun oluşmaması adına sitenizin yedeğini alıyorum.
%100 lisanslı Cache eklentisi kurarak gelişmiş ayarlarını yapıyorum.
Css, Js ve Html sıkıştırma işlemlerini gerçekleştiriyorum.
Cpanel üzerinden Gzip aktif etme ve PHP Sürüm güncellemesi yapıyorum.
Phpmyadmin üzerinden veritabanı optimizasyonu yapıyorum.
Htaccess düzenlemelerini sağlıyorum.
Temanızda bulunan gereksiz sql sorgularını kaldırıp stabil hale getiriyorum.
Google font ve font awesome gibi siteyi yavaşlatan unsurların async çalışması sağlıyorum.
Lazyload ile resimlerinizin yüklenmesini , sayfa yüklendikten sonra gerçekleşmesini sağlıyorum.
Resim sıkıştırma ve optimizasyon işlemi gerçekleştiriyorum.
Site haritası ön yükleme işlemi sağlıyorum.
CDN ve Cloudflare ayarlarını eksiksiz olarak yapıyorum.
DNS Prefetch kodlarını optimize ediyorum.
Sorgu dizelerini (versiyon bilgilerini) kaldırıyorum.
Emojileri optimize ediyorum.
Wordpress optimizasyon
JS Dosyalarını Geç Açma yani Defer olarak açtırıyorum.
İç seo adına yapılması ve yapılmaması gerekenleri uyguluyorum ve bilgilendiriyorum.
Yoast seo ayarlarını uyguluyorum.
===
Bu işlemler için 100TL ücret talep ediyorum.
===


Wordpress Güvenlik ayarları için yaptığım işlemler:
===

Wp-config.php Sıkılaştırma
Wp-config.php Dosyasını Şifrelemek
Wp-config.php Dosyasının Konumunu Değiştirmek
Wp-load.php Dosyasına Erişimi Engellemek
WordPress Plugins Dizinini Korumak
WordPress .htaccess Dosyasına Erişimi Engellemek
WordPress Hata Ayıklama Modunu Kapatmak
WordPress'i SSL Yayınına Zorlamak
WordPress Otomatik Güncellemeleri Açmak
WordPress Temp Klasörünü Belirlemek
Zamanlanmış Görevleri Kapatmak
Dosya Düzenleme Editörünü Kapatmak
Eşsiz Doğrulama Anahtarlarını Değiştirmek
WordPress Dosya ve Dizin Ayarlarını Yapmak
Yükleme Klasörünü Güvenli Hale Getirmek
WordPress Arama Fonksiyonunu Güvenli Hale Getirmek
WordPress Pingback Saldırılarına Karşı Önlem Almak
WordPress'in XML-RPC Erişimini Kapatmak
Wordpres REST API Özelliğini Kapatmak
WordPress Sürüm Bilgisini Kapatmak
WordPress Veritabanı Güvenlik Önlemleri
Wp-Admin Klasörüne Erişimi Sınırlamak

==
Bu Güvenlik işlemleri için 150 TL Talep ediyorum
==


Kurulum ve düzenleme işlemleri:
======

Wordpress Sürüm Güncelleme.
Tema kurulum ve ayarları.
Tema Türkçeleştirme.
======
Bu işlemler içinde işlem başı 50 TL Talep ediyorum.
=======

Bana ulaşabileceğiniz erişim seçenekleri:
==
Telefon: 0 534 336 68 34
Mail:  mustafa.tarakci72@gmail.com
Skype: mustafa.tarakci72@gmail.com

Kaynak; https://woptimize.net/


441
Siteni Tanıt / WOC Coffee - Kahve'den daha fazlası...
« on: November 24, 2019, 03:42:24 PM »


WOC Coffee - World of Coffee açılımıyla 2018 yılında kahve kavurumu ile başlayan marka hayatına, internetten kahve satış ile devam eden bir kuruluştur (woccoffee.com). Kendin için bir iyilik yap - kahve satın al sloganıyla nitelikli kahve, çekirdek kahve, filtre kahve, espresso kahve ve makine - ekipman konusunda kaliteli ürünler satan WOC Coffee, sizler için uygun fiyatlarla online satış sunuyor. Özenle kavurduğu kahve çekirdeklerini dünya kahvelerini; espresso kahve, kahve, nitelikli kahve ve Türk kahvesi olarak gruplayabiliriz. Yüzünüzde tebessüm oluşturan filtre kahve ve diğer kahve çeşitlerimizle vazgeçilmez online kahve satış siteniz haline geleceğiz. İnternetten taptaze kahve satın almak isteyen değerli kahve severler için siparişlerinizi kredi kartı ile ödeyerek verebilir ertesi gün ücretsiz kargo ile kapınıza gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Birçok dünya ülkesinin yöresel kahvelerini sizler için kavuruyoruz. Büyük bir aşkla kavurduğumu birinci kalite kahve çekirdeklerimizi kokusu üzerinde ve taptaze olarak sizlere gönderiyoruz. Hala ne bekliyorsunuz? Kahvem bitti diye üzülmeyin. WOC Coffee size internetten nitelikli ve filtre kahve sipariş imkanı sunuyor. Kahve kalitemizi tadınca başka bir marka tercih etmeyeceksiniz. Bunun garantisini sunduğumuz kaliteli ürünlerimizle belgeliyoruz. İnternetten kahve ve kahve makine ekipman siparişi hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Türk kahvesi için alışılagelmiş markaların çekirdek kalitesi düşük kahveleri yerine özenle kavrulan birinci kalite çekirdeklerle ürettiğimiz Türk kahvesi vazgeçilmez tercihiniz olacak. Perakende satış yapmamızın yanı sıra toptan kahve satış imkanımız da bulunmaktadır. Toptan kahve satışı için bizi aramanız yeterlidir. Müşteri hizmetlerimiz kafeler için toptan kahve satışı konusunda size en uygun fiyatlarla kaliteyi sunacaktır.


442
Siteni Tanıt / Aktif Kontör Parça TL Bayilik Sistemi
« on: November 22, 2019, 08:09:27 PM »


Aktif Kontör Bayisi

Aktif kontör bayisi olmak mı istiyorsunuz? O zaman tercihinizi SonserPro Merson Toptan Kontör
Sistemleri tarafında yaparak en doğru kararı vermiş bulunmaktasınız. Firma, bu sektörde güvenle
tercih edeceğiniz adres olarak sizlere sorunsuz hizmet vermektedir. Bu hizmetten yararlanarak sizler
de kendi bayinizi açabilirsiniz ve hizmet verebilirsiniz.

Parça Kontör Sistemi

Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörlerine kontör yükleme işlemlerini gerçekleştirebilmek
için toptan parça kontör hizmetinden yararlanabilirsiniz. Böylelikle bayinizde gerçekleştireceğiniz
çalışmalarda daha verimli olursunuz.

Perakende Kontör

Firma tarafından bayinizde perakende parça kontör hizmeti vererek müşterilerinizin isteklerine ve
ihtiyaçlarına doğru cevap vermeye ne dersiniz? Sorunsuz olarak gerçekleştireceğiniz bu işlemleri 7/24
sürdürebilirsiniz. SonserPro Merson Toptan Kontör, sizlere eksiksiz olarak hizmet verebilmek adına
sektörde çalışmalarını özenle ve dikkatle gerçekleştirmektedir. Sizler de ihtiyacınız doğrultusunda
firmayı tercih ederek bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Kaynak; http://aktifkontor.net/

443
Siteni Tanıt / Sultanbeyli nakliye
« on: November 18, 2019, 02:50:27 PM »


Sultanbeyli Nakliye Taşımacılık - EVDEN EVE NAKLİYAT - ŞEHİR İÇİ EŞYA YÜK NAKLİYESİ - SultanbeyliNakliyeci Hizmetleri

Sultanbeyli ve çevre bölgelerinde taşımacılık hizmeti veren firmamız CNR Nakliyat sizlere en uygun - en ekonomik fiyatları sunmaktadır. Sultanbeyli nakliyat firmaları arasında, evden eve nakliyat, parsiyel yük taşıma, ofis büro nakliyatı, parça eşya nakliyatında her daim kaliteli hizmet sunmaktadır.Sizler için kendi bünyesinde çalıştırdığı elemanlarını her gün kaliteli ve profesyonel taşımacılık hizmeti için denetlemektedir.Sultanbeyli nakliye firmamız siz değerli müşterilerimize daha güvenli ve kaliteli hizmet sunmak için her gün kendi bünyesinde yenileme yapmaktadır.

Sultanbeyli nakliye ve taşımacılık hizmetinde sizlere istediğiniz ebatta (Açık-Kapalı, Kamyonet,10 Teker,Kırkayak,Tır) türü araçlarımızla sizlere 7/24 hizmet sunmaktayız.
Sultanbeyli nakliyat firması olarak taşıtmak istediğiniz ürünlerin ebat ve ağırlığını sizlerden öğrenerek malzemenin nereden alınacağı ve teslim edilecek yere göre uygun,ekonomik,ucuz fiyatlar çıkartmaktayız.Siz değerli müşterilerimizde biliyorsunuzki Sultanbeyli bölgesinde bir den çok nakliye firması mevcut ve sizler için biz Cnr nakliyat şirketimiz filomuzdaki araçlarımız en geç 40 dakika içerisinde istediğiniz adrese yönlendirilmektedir.



CNR Taşımacılık İle Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat Hizmetleriniz Sorunsuz Hallediliyor

Sultanbeyli evden eve nakliyat ile eşyalarınız istediğiniz yere güvenle taşınıyor. Eşyalarınızın zarar göreceği korkusu veya taşınma sırasında eşyanızın çok olması sizin için sorun olmasın. Çünkü bizim için eşyaların hassas olması, kırılgan olması, yeni olması ya da çok olması sorun değil. Aksine yeni eşyalarınız hiç çizilmeden yeni evinizde yerini alsın. En kırılgan eşyalarınız sapasağlam istediğiniz yere taşınsın. Ne kadar çok olursa olsun bizim için problem değil. Bu işte emeğini, tecrübesini ve güvenilirliğini yanına tüm ekibimizle ile birlikte omuzlarınızdaki yükleri hafifletmeye geliyoruz. Taşınması gerekli olan insanları belki de yeni yeri bulmaktan çok taşınmak korkutur. Yeni bir yere atandınız, yeni bir ev aldınız, çocuğunuzun okuluna yakın bir yere gitmek istiyorsunuz, memleketinize dönüyor ya da memleketinizden ayrılıyorsunuz, yeni bir ofise açıyorsunuz, ya da yeni bir iş ile birlikte yaşadığınız ev ya da ofisten taşınmak zorundaysanız sizde sadece yeni bir yere taşınmanın heyecanı olsun. Çünkü taşımak, taşınmak, nakliyat bizim işimiz. Biz nakliyata dair tüm işlemleri gerçekleştiriyoruz. Sizler taşınırken sizi yoran ne varsa o sorumluluğu bizler alıyoruz. Hem de güvenli bir şekilde nakliyatın garantisini vererek. Yıllardır bir çok bireyin, ailenin taşınmasında en mutlu anlara şahit olmanın, içi rahat bir şekilde koltuk takımları yerleştirilen kadınların, TV si hiç zarar görmeden eve gelen beylerin, kitapları rafları için hazır gençlerin kısacası size dair size ait ne varsa bilin ki emin ellerdedir. Biz ekibimize ve kendimize daima güveniyoruz. Mutlulukla eşyasıyla buluşan her birey bizim referansımızdır.

Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat-Sultanbeyli Taşımacılık-Sultanbeyli Şehir İçi Nakliyat- Sultanbeyli Parça Eşya Nakliye- Sultanbeyli Ambar Firması



Bizler Sultanbeyli 'de nakliyeci arayan siz değerli müşterilerimize evden eve nakliyat hizmetinin yanı sıra, parça eşya nakliyesi, ofis büro nakliyesi, ambar nakliyatı, şehirler arası ve şehir içi nakliyat hizmetinide kusursuz bir şekilde sürdürmekteyiz.Sizler için Sultanbeyli nakliyeci arama derdine son diyoruz. Sultanbeyli içi nakliye hizmetinde her daim sizlerin öz güvenini kazanmış firma olma yolunda olduğumuzdan emin olabilirsiniz.
Sultanbeyli nakliyat, Sultanbeyli gümrüklü malzeme nakliyatı, Sultanbeyli hafif malzeme nakliyesi, Sultanbeyli liman yükü nakliyesi, Sultanbeyli nakliyeci durağı, Sultanbeyli nakliyeci, Sultanbeyli kamyonet nakliye, Sultanbeyli ucuz nakliye, Nakliyeci Sultanbeyli , Kamyon durağı, Sultanbeyli ev nakliyesi, Sultanbeyli uygun fiyata nakliyeci, Sultanbeyli evden eveci, Sultanbeyli taşımacılık firması, Sultanbeyli nakliyeciler. Nakliyeci arıyorum.
Sultanbeyli ambar firması olarakda yıllardır hizmet verdiğimiz bölgede sorunsuz taşımacılık imkanı sunmaktayız.Bizler ambar taşımacılığında gidilen mesafe ve malzemenin ebat boyutuna göre en uygun fiyatlar sunarak sizlerin tercih ettiği firma olmaktayız.Sultanbeyli ambar şirketi olarak ürünleriniz adresten adrese teslimatını gerçekleştirmekteyiz.

Sultanbeyli Başlıca Sunmuş Olduğumuz Hizmetler;

Evden Eve Nakliyat
Ofis & Büro Nakliyesi
Sultanbeyli Şehir İçi Nakliyat
Parça Eşya Nakliyesi
Paletli Malzeme Taşımacılığı
Sultanbeyli Kamyonet Nakliye
Ambar Hizmeti
Sultanbeyli Kamyon Nakliyat
Yük, Eşya, Ürün Nakliyatı
Liman Yük Nakliyesi
Sultanbeyli Kamyonet Durağı
Nakliyat Araç Organizasyonu
Hafif Yük Nakliyesi
Sultanbeyli Eşya Taşıma
Sultanbeyli Yük Taşıma
Sultanbeyli nakliye firması olarak sizlere şehir içi nakliyat hizmetlerimizde sizlere sunmuş olduğumuz evden eve nakliyat'da profesyonel taşıma ekibimiz ürünlerinize ücretsiz ekspertiz yaparak,fiyatlandırma başlamadan önce eşyanın alınıp gideceğin yerin lokasyonuna göre uygun fiyat çıkartmaktayız.Uzman ekibimiz eşyalarınızın paketleme işleminde özel ambalaj malzemeleri kullanarak zarar görecek olan bütün ürünlerinizi paketleyip taşıma işlemine başlayıp tekrar gidilecek olan lokasyonda aynı şekilde montajını gerçekleştirmekteyiz.

Sultanbeyli nakliye firmamız; Kocaeli, İzmit, Sakarya, Adapazarı, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Yozgat, Tokat, Sivas, Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Yalova, Bursa gibi illerine günü birlik özel araç tedariğimizde mevcuttur.



Sultanbeyli nakliyat, Sultanbeyli nakliyeciler, Sultanbeyli evden eve nakliyat, Sultanbeyli paletli malzeme transferi, Sultanbeyli ofis büro taşımacılığı kamyonet, fuar kongre taşıma nakliyesi, Sultanbeyli nakliye kamyonet, Sultanbeyli nakliyat kamyonetçiler, Sultanbeyli büyük küçük nakliye araçları, kamyoncular Sultanbeyli üzeri açık kapalı kamyonet araçlar, Sultanbeyli şehirler arası nakliye kamyon kamyonet, Sultanbeyli nakliye, Sultanbeyli fabrika taşıma nakliyesi, nakil kamyonetçiler, kamyonetçi Sultanbeyli nakliye firmaları, Sultanbeyli ambar firmaları, Sultanbeyli şehir içi nakliye ücretleri, Sultanbeyli arkası kapalı kamyonet, Sultanbeyli iller arası nakliye hesaplama, Sultanbeyli içi taşımacılar ,Sultanbeyli taşımacılar.

Sultanbeyli Bölgesinden Hizmet Verdiğimiz İlçeler;
Sultanbeyli nakliye; Kadıköy, Aksaray, Alibeyköy, Ambarlı, Arnavutköy, Atakent, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bahçeşehir, Bakırköy, Baltalimanı, Başakşehir, Bayrampaşa, Bebek, Beşiktaş, Beyazit, Beykoz, Beylerbeyi, Beylikdüzü, Beyoğlu, Bostancı, Büyükçekmece, Caddebostan, Cağaloğlu, Cihangir, Çağlayan, Çatalca, Çavuşbaşı, Çekmeköy nakliyatcı, Çemberlitaş, Eminönü, Emirgan, Erenköy, Esenler, Esenyurt, Etiler, Eyüp, Fatih, Feriköy, Florya, Gaziosmanpaşa, Göktürk, Göztepe, Güneşli, Güngören, Halkalı, Haznedar, İçerenköy, İkitelli, İstinye, Kemerburgaz, nakliyeciler, Kağıthane, Karaköy, Kartal, Kasımpaşa, Kavacık, Kilyos, Kozyatağı, Kumburgaz, Kurtköy, Kurtuluş, Küçükçekmece, Küçükyalı, Laleli, Levent, Libadiye, Maçka, Maltepe ambar, Maslak, Mecidiyeköy, Merter, Nişantaşı, Okmeydanı, Ortaköy, Pendik, Samandıra, Sancaktepe nakliye firması, Sarıyer, Sefaköy, Silivri, Sultanbeyli, Sultanbeyli nakliyeci, Sultançiftliği, Sultangazi, Şenlikköy, Şile, Şirinevler, Şişli, Taksim, Tarabya, Topkapı, Tuzla, Ulus, Ümraniye, Üsküdar, Yenibosna, Yeşilköy,Yakacık,Yeşilyurt, Zekeriyaköy, Zeytinburnu, Zincirlikuyu nakliye.

Kaynak; https://cnrnakliyat.com/sultanbeyli-nakliye/

444
Siteni Tanıt / Zennakliyat
« on: November 17, 2019, 02:03:28 PM »


Günümüzde her geçen gün daha fazlalaşan evden eve nakliyat taleplerine ilgi bir hayli fazladır. Kuruluş günümüzden itibaren bizde bu sektör içinde hizmet vermekteyiz. Doğru karar verip kurumsal bir nakliyat firması ile çalışmanızı her zaman tavsiye ediyoruz. Önemli olan aslında doğru bir taşımacılık firması bularak büyük dert olan taşınmadan kurtulmuş olacaksınız. İstanbul evden eve nakliyat denince zen nakliyat bir adım daha önde olduğu gibi müsteri memnuniyeti temelini esas almış olmamız bizi biraz daha ileride tutuyor.

Seçim yapmakta zorlandığınızı biz biliyoruz aslında. Nedeni şu çünkü oldukça fazla şık ve seçenek var önünüzde ama siz size kendinize yakın hissettiğiniz bir firma ile anlaşarak bu kafanızdaki soru işaretlerini kaldırmış olacaksınız.

Profesyonel Taşımacılık Firması Nasıl Olmalıdır?
Zen Evden eve nakliyat işini profesyonel anlamda yapan bir firma, gerekli bütün ekipmanlara sahip olmalıdır. Çalıştığı taşıma elemanları kesinlikle profesyonel olmalı, ve ne yaptığını ve işini bilen kişilerden oluşmalıdır. Bir İstanbul evden eve nakliyat firması kesinlikle sektöründeki yeterlilik belgelerine sahip olmalıdır. Herşeyden önce bir nakliye firması, dürüst, disiplinli, ve işine saygısı olan firma yetkililerinden oluşmak zorundadır.

Çok fazla nakliyecinin olduğu günümüz şartlarında bir çok paravan ve merdiven altı firma bulunmaktadır. Bunun içinde biraz çevrenizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Daha önce ev taşıttıran bir tanıdığınıza sorarak ondan yeterli detay ve bilgileri alabilir,rahat taşınma için yeterli verimliliğe sahip olabilirsiniz.

Çok Ucuza Nakliye Hizmetleri Alabilirmiyim?
Elbette kesenize ve cebinize uygun bölümlendirilmiş fiyat tarifeleri ile size özel fiyat listeleri mevcuttur. Açıklamamızda yer verdiğimiz üzere dilediğiniz zaman başta biz olmak üzere, ucuz nakliye hizmetleri için dilediğiniz zaman iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.  Zaten evden eve nakliyat firmaları sizlere bu bilgiler vermekle mükelleftir.

Kaynak; https://zennakliyat.com/

445
Siteni Tanıt / İstanbul ankara nakliyat
« on: November 17, 2019, 01:58:11 PM »


İstanbul Ankara nakliyat sektöründe adından söz ettiren İstanbul Ankara nakliyat firmamız, dilediğiniz adresten aldıkları her türlü eşyalarınızı istediğiniz Ankara noktasına ulaştırmaktadır. Nakliyat alanında parmakla gösterilen ve her hizmeti örnek alınan bir ekip olarak ilk amacımız müşteri memnuniyet odaklı çalışarak, her daim başarılara imza atmaktır. Bizi aradığınızda öncelikle konumunuz hakkında bilgi alırız. Bu bilgi istediğiniz güne randevu aldığınızda en yakin ekibimizin sizin adresinizde olmanızı sağlayacaktır. Telefon görüşmemiz taşıyacağımız eşya detayı sorularıyla devam eder. Böylece nakliye günü hazır bir halde adresinizde olarak, oyalanmadan hizmeti içeriğimize başlarız. Taşıtmak istediğiniz her türlü yük, eşya içeriğini uygulamış olduğumuz ekonomik fiyatlandırmalar ile siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Ayrıca taşıyacağımız her bir eşyanıza uygun nakliye günü yanımızda getirmiş olduğumuz yüksek güvenirlikli paketlemeler ile eşyalarınızı güvenilir bir şekilde paketler, nakliye için hazır hale getiririz. Ambarlı nakliye ve nakliye hizmetinde istediğiniz ebatta nakliye araçlarımızla sizlere 7/24 hizmet sunmaktayız. Bizi istediğiniz saatte ve istediğiniz günde arayarak avantajlı, uygun fiyatlı hizmetimizden yararlanabilirsiniz. İstanbul ve Ankara arası ambar taşımacılığında, dilerseniz geri dönüşlü olarak da hizmeti vermekteyiz. Ankara ilinden tekrar İstanbul iline hizmet götürmekteyiz. İstanbul gibi büyük bir şehirde tahmin edersiniz ki birçok nakliyat hizmeti veren firma bulunmaktadır. Fakat İstanbul'da bulunan nakliyat firmaları arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar vardır. Öncelikle hizmet içeriğini net ve en başta ödeyeceğiniz miktarı bilmenizde fayda vardır. Çünkü bazı kötü niyetli firmalar sizlere başta rakam söylemeyerek, fiyatın üzerine sürekli eklemeler yapmaktadırlar. Bu tuzaklara düşmemek adına her zaman ekibimizi arayabilirsiniz. Bazı firmalar ise alanında uzman olmayan personellerle sizlere hizmet vermektedir. Daha önce deneyim sahibi olmayan kişilerle eşyalarınızı riske atmamak adına değerli referanslarımız ile sizlere güvenli hizmet sunan ekibimize ulaşabilirsiniz. Aynı gün içerisinde nakliye hizmeti almanızı garantileyerek, oyalanmadan gününde teslimat gerçekleştirmekteyiz. Ambar hizmetini tamamlayıp, teslimatı gerçekleştirdiğimizde siz değerli müşterilerimize bilgisini vermekteyiz.

Kaynak; https://cnrnakliyat.com/istanbul-ankara-nakliyat/

446
Siteni Tanıt / Ölmez Dekorasyon
« on: November 15, 2019, 02:52:35 PM »


Ölmez Dekorasyon; 2000 yılından bu yana İzmir ve çevresinde, tadilat işlerinin yanında dekorasyon
konusunda da aktif şekilde hizmet vermektedir.

Tadilat ve dekorasyon işlerinizde; sizler için modern projeler tasarlayarak, işinde profesyonel ekibimiz
ile hayata geçirmekteyiz.

tadilat işleri; evin tamamında yapılabildiği gibi, kısmı alanlarda da gerçekleştirilebilmektedir. Evinize
ait mutfak, banyo, salon gibi alanları baştan aşağıya yenilemek isteyebilirsiniz. Ancak bu yenilemenin
ne ölçüde olacağı, hangi araçların kullanılacağı, ne kadar zaman alacağı ve en önemlisi ne kadar
masrafa yol açacağını bilmeniz gerekmektedir. Bu sebeple, ev tadilatı konusunda profesyonel bir
yardım almanız isabetli bir karar olacaktır. Bu noktada; şirketimiz sizlerin talepleri doğrultusunda,
bütçenize uygun tekliflerle evinize modern bir görüntü kazandırıyoruz.
Evlerinizde; yüzey kaplamaları, duvar boyası ve duvar kağıdı işleri, seramik işleri, tesisat işleri
konusunda ihtiyaç duyduğunuz bütün tadilat işlerinde kalite hizmet vermekteyiz. Usta kadromuz ile
evinizde yenilenmesi gereken alanları baştan sona kullanışlı bir hale getirmekteyiz. Bilhassa mutfak
tadilatı gereken yerlerde dekora uygun ve kullanışlı mutfak dolapları ile mutfağınıza bambaşka bir
görünüm kazandırmaktayız.

Evlerinizde; yüzey kaplamaları, duvar boyası ve duvar kağıdı işleri, seramik işleri, tesisat işleri
konusunda ihtiyaç duyduğunuz bütün tadilat işlerinde kalite hizmet vermekteyiz. Usta kadromuz ile
evinizde yenilenmesi gereken alanları baştan sona kullanışlı bir hale getirmekteyiz. Bilhassa mutfak
tadilatı
gereken yerlerde dekora uygun ve kullanışlı mutfak dolapları ile mutfağınıza bambaşka bir
görünüm kazandırmaktayız.

Evinizde geniş alanları bölerek ekstra bir kullanım alanı oluşturabilir ya da iki alanı birleştirerek daha
geniş bir kullanım alanı ortaya çıkarabiliriz. Bu konuda tecrübeli mimarlarımız, sizler için oldukça
başarılı bir plan ortaya koyarak hayalinizdeki eve kavuşmanızı sağlayacaktır.

Ev, mutfak ve banyo tadilatı konusunda İzmir' de en çok tercih edilen dekorasyon firması olarak
başarılı projelere imza atmaktayız.

Hizmet Verdiğimiz Bölgeler
İzmir;
 Narlıdere İlçesi
 Bornova İlçesi
 Karşıyaka İlçesi
 Kuşadası
 Konak İlçesi
 Güzelbahçe
 Buca İlçesi
 Gaziemir İlçesi
 Aliağa İlçesi
 Bayraklı İlçesi
 Çiğli İlçesi
 Ve İzmir çevre bölgelerinin tamamında profesyonel hizmet sunmaktayız.

Siz de; evinizi yeni bir görünüme kavuşturmak istiyor, çok daha konforlu yaşam alanlarına sahip olmak
istiyorsanız Ölmez Dekorasyon ile irtibata geçebilirsiniz.


447
Siteni Tanıt / Show tv Canlı izle
« on: November 15, 2019, 12:52:54 PM »


Show Tv ülkemizde yer edinmiş ve en çok bilinen televizyon kanallarından bir tanesidir. TMSF bünyesinde yer almaktadır. Show tv bünyesindeki diziler her dönem muhakkak popüler bir dizi çıkartarak tahtının yerini korumayı başarmaktadır. Halen Ciner Yayın Holding bünyesinde yayın hayatına devam eden bir televizyon kanalıdır. show tv canlı izle'nin Genel Müdürü Suavi Doğan'dır. Show tv Canlı izle seçeneği ile izle9'dan canlı izleyebilir yayın ekranının altında ise alternatif seçenekler ile donan yayınların yerine kullanabilirsiniz.

Televizyon kanalı 1 mart 91'de Erol Aksoy , Dinç Bilgin, Haldun Simavi ve Erol Simavi tarafından Fransa'da yapılan çalışmalardan sonra tamamen kurulmuştur. 92' yılında ise Türkiye'de resmi olarak yayın hayatına başlamıştır. Show tv'nin kardeş kanalı Cine 5 ile zamanının en renkli deneyimini Türk halkına sunmuş ve sunmaya devam etmektedir.

Kaynak; http://www.izle9.com/show-tv-hd

Pages: 1 ... 28 29 [30]