Author Topic: Biobaby Yeni doğan bebek yağı  (Read 1677 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Biobaby Yeni doğan bebek yağı
« on: July 11, 2014, 12:09:44 AM »
Biobaby  Yeni doğan bebek yağı
İyi günler arkadaşlar. ben yeni bulduğum ve çok beğendiğim bir ürünü sizinle paylaşmak istedim. Ben henüz hamileyim ve Allah izin verirse 2 ay sonra çocuk sahibi olacağım. 2-3 hafta öncesine kadar büyük sıkıntılarım vardı çocuğumun doğumu ve büyüme süreci ile ilgili. Çünkü bundan 2 ay önce doğum yapan mahalle arkadaşımın bebeğinin teninde aşırı kuruluk ve alerjik şeyler ortaya çıktı. İlk önceleri böyle şeylerin normal olduğunu söylemişler ama bir türlü geçiremediler. Zeytin yağı anzer yağı gibi şeylerle çocuğu yıkadılar ama kuruluğun azalmasına rağmen kesin bir çözüm alamadılar. Yakın zaman sonra benim de çocuğum olacağı için çok endişelenmiştim. Ama onlara bir tanıdğı Bio baby yeni doğanlar için bebek yağı önerdi. Kullanırken sormuştum. Bu kremin içinde gerek zeytin yağı gerek anzer yağı ve gerekli olan nemlendirici ve mineraller doğal olarak bulunuyormuş. Onlar kullandılar ve kesin sonuç aldılar. Ben doğacak çocuğum için endişelendim ve burada da sizinle paylaşmak istedim. İyi günler dilerim

Biobaby.com.tr bebek ürünleri
imza: Oyun - Forum