Diyetisyenim Tok Tutma Özelliği İçin Psyllium Husk Fiber Önerdi
Önceden aşırı kiloları ile başı belada olan birisiydim. Anca bu kilolarımdan bir diyetisyene giderek kolayca kurtuldum. Hemde öyle son derece zor olan ve insanı aç bırakan diyetler uygulamak zorunda kalmadım. Tek yapmam gereken diyetisyenimin bana dediklerini harfi harfine uygulamak oldu. Doktorumla daha ilk tanışmamızda kendisi bana Nutraxin Psyllium Husk Fiber adında zayıflamaya yardımcı olan bir ürün önerdi. Bu ürünün tamamen bitkisel olduğunu ve yemklerden önce alındığında tok tutma özelliğinin olduğunu söyledi. Diyetisyenim bu denli umut verici konuşunca bir an önce bu ürünü kullanmak istedim ve yemekten önce bol su ile kullandım. Daha ilk kullanımdan itibaren karnımın her zamankinden daha tok olduğunu hissetmeye başladım. Normalde olsa yemek saati yaklaşınca açlıktan bayılacak gibi olurdum. Ama bu sefer öyle olmadı. Sanki canım fazla birşey istemiyordu. O anda anladım ki Nutraxin Psyllium Husk Fiber zayıflamama gerçekten yardımcı olabilecek bir üründü. Gerçektende öyle oldu. Ben bu ürün sayesinde tam onaltı kiloyu rahatlıkla verdim. Tüm tanıdıklarım ve arkadaşlarım bendeki bu büyük değişikliğin sırrını sordular. Bende onlara Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i tavsiye ettim. Şimdi ne kadar kilolu arkadaşım varsa hepsi Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i kullanıyorlar ve hepside çok memnun.
kabızlık -
Nutraxin.com.tr