Author Topic: Namaz ile ilgili yararlı bilgilerin bir araya getirildiği site: Namaz.mobi  (Read 855 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3787
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Namaz ile ilgili yararlı bilgilerin bir araya getirildiği site: Namaz.mobi

Namaz, en önemli ibadetlerden birisidir. Namaz.mobi isimli internet adresine girenler, buradan namazın önemi üzerine en iyi şekilde bilinçlenecektir. Site içerisinde aynı zamanda güncel namaz vakitleri de kendine yer bulmuştur. Türkiye'nin tüm şehirleri için en doğru namaz vakitleri, bu sitede sizleri bekliyor olacak. Namaz.mobi ziyaretçileri, bu özel site sayesinde, yurt dışı namaz vakitlerini de öğrenebilir. Sitede Türkiye dışında daha pek çok ülke için namaz vakti bilgileri paylaşılmıştır.

Namaz.mobi adlı web sitesi, mesajımızın başında da vurgulamış olduğumuz gibi, namaz ile ilgili son derece yararlı bilgilerin bir araya geldiği bir sitedir. Bu siteye bağlanarak, namaz kılmanın önemini iyi bir şekilde kavrayabilirsiniz. Namazı vaktinde kılmak da yine oldukça büyük önem arz eder. Vaktinde kılınmayan namazın sevabı, vaktinde kılınan bir namaza oranla çok daha düşük olacaktır. Gerekçesiz bir şekilde namazı geciktirmek ya da kazaya bırakmak dinimizce uygun değildir. Namaz.mobi sitesi, namazı vaktinde kılmak ile ilgili ziyaretçilerine önemli makaleler sunar. Site üzerinden namaz hakkında çok çarpıcı bilgilere ulaşma şansı bulabileceksiniz.

İnternet üzerinden surelerin okunuşlarına gözatmak isterseniz, bu konuda sizlere http://namaz.mobi/sureler adresini tavsiye ediyorum. Namaz.mobi adresinin sureler kategorisine bağlanarak, buradan pek çok sureyi okuma fırsatı yakalayabilirsiniz. Surelerin hem Arapça halleri hem de Türkçe mealleri sitede sizlere takdim edilmiştir. Namaz.mobi ile birlikte sadece sure okumak ve namaz vakitlerini öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda çeşit çeşit ilahi de dinleyebileceksiniz. İlahilere özel bir ilginiz var ise, bu siteye mutlaka girmenizi tavsiye ediyorum.

İlahilerden tutun surelere, namaz vakitlerinden İslami bilgilere kadar pek çok kıymetli içerik, namaz.mobi isimli web sitesinde sizler için bir arada bulunmaktadır.
imza: Oyun - Forum