Author Topic: En Yakın Hurdacı İstanbul  (Read 764 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 447
    • View Profile
En Yakın Hurdacı İstanbul
« on: June 26, 2021, 10:15:37 AM »
İstanbul'da hurdacılık yapmak oldukça zahmetli bir iştir. Yüzölçümünün büyüklüğü, yerel yönetimlerin uygulama farklılığı, trafik sıkışıklığı gibi onlarca olumsuzluğa rağmen mesleğine gönül vermiş hurdacı firmalar sayesinde geri dönüşüm sektörünü ayakta tutmayı başarıyoruz. Geçtiğimiz 2020 yılında Türkiye'de çöpe giden değerli maden ve plastiğin ülkemize verdiği zarar yaklaşık 1.65 Milyar Türk Lirası'dır. Binlerce ton plastik, kağıt ve madeni çöpe doldurmak yerine geri dönüşüme kazandırarak bu zararı önlemek mümkündür. Böylece üretim ve imalat sanayisinde ihtiyaç duyulan hammadeyi yarı fiyatına ulaştırabilecekken hala ithal etmekle uğraşıyoruz. Yurt dışından getirilen demir, krom, bakır hammadde sebebiyle milyonlarca doların ülkeden çıkmasına sebep olurke, bu hammaddeler ile üretilen eşyaların fiyatının artmasına sebep olduğumuzu farkedemiyoruz.

Hurda geri dönüşüm firmaları ve gelişen teknolojiyle paramızın dış ülkelere gitmesinin ve içerideki pahalılığın önüne geçebiliriz. Sizlerin yardımııyla çöplerden kurtarabileceğimiz hurdalar ekonomimize destek olurken çevre kirliliğinin de önüne geçebiliriz. Her atık hurda olmadığı gibi her hurda malzeme de atık değildir. Lütfen bilinçli birer vatandaş olarak değerli hurda malzemeleri çöpe atmayın. İstanbul'daki hurdacı firmalar arasındaki Güneş Metal profesyonel ekipleriyle hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Yüksek tonajlı hurda alımı için özel fiyatlar sunuyoruz. İstanbul esenyurt hurdacı firması olarak, Avrupa Yakası ve Anacolu Yakası'nda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Hurda bakır, kablo hurdası, alüminyum, hurda sarı alımı ve elbette ki hurda demir alımı yapıyoruz. Her miktarda hurda demir alımı için size en yakın aracımızı yönlendiriyoruz. Sadece İstanbul ve çevre illerinde değil, Türkiye'nin 81 ilinde anlaşmalı olduğumuz depolar vasıtasıyla kaliteli hizmeti ayağınıza getiriyoruz. Yoksa siz de "buraya en yakın hurdacı firma" aramaya devam edenlerden misiniz? Zahmete girmeyin. İstanbul hurdacı firma olarak hurdacılıkta profesyonelliği ön plana çıkarıyoruz. Müşterilerin kazanmasını sağlayarak sürümden kazanmayı ön planda tutuyoruz. İstanbul hurda borsasına göre anlık yenilenen 2021 yılı ve 2022 yılı güncel hurda fiyatları ile hurda satışı yapmak çok kolay. Elinizde bulunan hurdaların değişik yerlerden fotoğraflarını çekip whatsapp numaramıza göndermeniz yeterlidir. 15 dakika içerisinde fiyat teklifi yolluyoruz. Anlaşırsak bulunduğunuz yere gelerek hurdanızı tartıyoruz. Her türlü hurda alımında nakit ödeme yapıyoruz. Daha ne olsun? Siz kara verin. Uzun yıllarını bu sektörde harcamış deneyimli hurdacı firmamızla kalitenin farkına varacaksınız. İstanbul hurdacı sitesi olan firmamıza ait sayfadan yalnızca bir tıklamayla bize ulaşabilirsiniz. Hemen arayın kârlı bir ticaretin kapılarını birlikte aralayalım.

Kaynak;
https://guneshurdacilik.com/


hurdacı

hurda bakır fiyatları

hurda demir alımı

esenyurt hurdacı