Author Topic: Zanaat Depolama - İstanbul Eşya Deposu  (Read 405 times)

baybars

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 447
    • View Profile
Zanaat Depolama - İstanbul Eşya Deposu
« on: February 14, 2022, 02:07:25 PM »


Eşya depolama işleminde önemli olan bazı maddeler var. Bu maddelerin başında eşyaların güvenliği geliyor. Ev ve iş yeri sahipleri eşyalarının güvenliğini riske atmak istemiyor. Bu nedenle yeterli güvenlik önlemlerinin alındığı depolar tercih ediliyor. İstanbulda Eşya Depolama ailesi olarak bizler de aldığımız güvenlik önlemleri sayesinde depolama hizmeti veriyoruz. Depolar farklı ölçülerde olduğu için eşyalarınıza uygun depoyu rahatlıkla bulabilirsiniz. Temiz ve rutubetsiz ortama sahip depolar kullanışlı özelliği ile hizmet vermektedir. 7/24 depolara ulaşabilir, eşyalarınızın güvenliğini kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda depolanan eşyalar sigortalıdır.

eşya depolama konusu çok ciddi bir iştir, oldukça büyük titizlik ve özveri gerektirir. En önemlisi de bu konuda hizmet alınan firmaya güven duyulması Depolama teşhisimiz istanbul anadolu ve avrupa yakasında bulunan sultanbeyli, kartal, maltepe, zeytinburnu 8.000 m2 depolama tesisimizle kişiye özel oda sistemi ve anahtarlı depolarda antika eşya, ofis eşyalarınız ve ev eşyalarınızın depolanmasını sağlamaktayız. Depolama tahsisimiz güvenilir merkezi konumdadır. 

İstanbul Eşya Deposu

Biz Zanaat Depo olarak siz değerli müşterilerimize İstanbul ilinde kiralık eşya depoları uygun eşya depolama fiyatlarına sağlamaktayız.. 1998 yılında kurulmuş olan şirketimiz zanaat depo siz değerli müşterilerimize yıllardır İstanbul Eşya Deposu hizmeti sağlamaktadır. Biz kuruluşumuzdan bu yana müşterilerimizden hiç bir zaman güler yüzümüzü eksik etmedik. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için ilk sırada gelir. Siz değerli müşterilerimizin eşyaları her ne kadar sizin için değerli ise bizim içinde aynı şekilde değerli. Eşyalarınız sigortalı şekilde muhafaza edilmektedir.