Author Topic: Anadolu Yakası Eşya Depolama Şirketi  (Read 224 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3767
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Anadolu Yakası Eşya Depolama Şirketi
« on: May 31, 2023, 12:56:53 PM »
Web Site İsmi : Mavidepolama.com.tr

Site Başlığı : Anadolu Yakası Eşya Depolama Şirketi

Firma kuruluş yılı : 1968

Firma ve Site Tanıtımı : 1968 senesinde evden eve nakliyat ve parça eşya taşıma alanıyla sektöre merhaba diyen firma, son olarak 90'lı yıllarda depolama sektörüne geçiş yapmıştır. Yaklaşık 30 sene evvel ilk deposunu faaliyete geçiren Mavi Depolama, bugün İstanbul'un en çok tercih edilen eşya depolama firmaları arasında yer alır.

İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakası içerisinde eşya depolama hizmetleri veren firma, güler yüzlü hizmet anlayışı, avantajlı fiyatları, geniş depoları, deneyimli elemanları ve haftanın 7 günü destek imkanıyla ön plana çıkmaktadır.
 
Kaliteli bir İstanbul eşya deposu aramakta iseniz, gönül rahatlığıyla Mavi Depolama ile irtibat kurarak oda tipi kiralık deponuzu tutabilirsiniz.

Ev eşyası depolama, ofis eşyası depolama, öğrenci eşyası depolama, beyaz eşya depolama, arşiv depolama, antika depolama, sanat eseri depolama gibi ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak adına, siz de pek çok kişi ve kurum gibi Mavi Depolama firmasına başvurunuz. Firmaya ulaşmak ve güncel eşya depolama fiyatları hakkında fikir edinmek için mavidepolama.com.tr isimli internet adresini ziyaret edebilir ya da 0850 346 92 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Haftanın 7 günü saat 08.00 ila 21.00 arasında mesai veren Mavi depolama, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Hizmetlerini sigortalı olarak sunan firma, kurulduğu günden bu yana şikayet almamasıyla ünlüdür. Siz de güvenilir bir eşya depolama firması arıyorsanız, gönül rahatlığıyla Mavi depolama'ya başvurabilirsiniz.

imza: Oyun - Forum