Tesekkurler Bioxcin Femina
Biz bayanlar olarak saçlarımızı boyattıktan sonra saçlarımızın yıpranmamasını, sertleşmemesini, kırılmamasını ve boyadığımız rengin korunmasını isteriz. Bu yüzden saçlarımızı boyattıktan sonra kullandığımız şampuanların, kremlerin ve bakım setlerinin genelde bir etkisini göremeyiz. Bende saçlarımı boyattıktan sonra aynı problemleri yaşadığım için çevremdeki insanların da tavsiyeleri sayesinde Bioxcin şampuan ve Femina saç kremi kullanmaya başladım. Boyanın etkisi ile sertleşen, kırılan ve yıpranan saçlarım artık daha yumuşak, canlı, sağlıklı ve bakımlı hale geldi. Aynı zamanda klinik olarak test edilmiş bu ürünler saç diplerime de iyi geldi. Saçlarım artık elektriklenmiyor ve rengini uzun süre koruyabiliyor. Saclarım nemli ve daha kolay şekil alır hale geldiği için gün içinde çok fazla uğraşmama da gerek kalmıyor. Kadınların bu sorunlarına karşılık olarak sadece bu amaçla üretilmiş bir bakım kremi ile tanışmak beni oldukça memnun etti. Artık arkadaş çevremdeki kadınlara ben de bu ürünü tavsiye edebilirim. Gözle görülür bu etkiyi eşimin de fark etmesi beni inanılmaz mutlu etti. Bioxcin Feminaya sonsuz teşekkürler.
http://www.bioxcin.com.tr/ (
Bioxcin.com.tr )