Author Topic: Mesleki Yeterlilik Belgesi Almak İçin Gerekli Şartlar  (Read 630 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3778
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Mesleki Yeterlilik Belgesi Almak İçin Gerekli Şartlar
« on: February 21, 2020, 01:54:03 PM »
Mesleki Yeterlilik Belgesi Almak İçin Gerekli Şartlar

Mesleki Yeterlilik Belgesi son günlerde sık duyulmaya başlandı. Bunun sebebi artık birçok iş kolunda çalışmak için mesleki yeterlilik belge şartı geldi. Özellikle inşaat, sanayi, fabrika, üretim atölyesi gibi yüksek risk taşıyan işyerlerinde çalışanlar, çalıştıkları alanla ilgili yeterlilik belgesine sahip olması gerekir. Yeterlilik belgesi olmayan kişiyi iş yerinde çalıştıran iş yeri sahiplerine çalıştırdıkları her kişi için 500 lira idari para cezası kesilmeye başlandı. Uygulama ile birlikte birçok insan sahip olduğu meslekle ilgili yeterlilik belgesi almaya başladı.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Nedir? sorusunu sizler için cevaplayalım. Çalışmakta olduğunuz iş koluyla ilgili yeterli bilgi ve deneyime sahip olduğunuzu, bu işi yapabildiğinizi gösteren resmi bir belgedir. Bu belgeyi almak için mutlaka mesleki eğitim veren bir yere müracaat edip, bu yerlerde verilen eğitimleri almanız, eğitim sonunda yapılan sınavda geçer puanı almanız gerekir. Eğitim sonrası sınavı kaybeden kursiyerlere 2 defa daha sınava girme hakkı verilir. 2 defa sınava girdiği halde başarılı olamayan bireyler yeniden eğitime alınır. Aytun belgelendirme firmasından alacağınız eğitimle, eğitim sonrası yapılan sınavı çok rahat bir şekilde geçebilirsiniz. Şimdiye kadar binlerce insan yeterlilik belgesini Aytun belgelendirme firmasından aldı.

Aytun belgelendirme firmasına Artunbelgelendirme.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz. Web sitesinde neler mi var? Yeterlilik belgesi konusunda aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bu web sitesinde bulabilirsiniz. Yeterlilik belgesi nedir, kimlere verilir, nasıl alınır, almak için neler gerekir, istenen evraklar nelerdir, belgeyi almak için kursa ne kadar ödeme yapılır, sınav ücreti ne kadar, aldığımız yeterlilik belgesi her yerde geçiyor mu, süresi var mı? Gibi tüm soruların cevaplarını web sitesinde bulabilirsiniz.

Aytun belgelendirme firmasından; inşaat, tesisat, doğalgaz, makine, plastik, metal, ulaşım, harita sektöründe yetkilendirme belgesi alabilirsiniz. Eğitim programlarımız hakkında bilgi sahibi olup bu programlara dahil olmak için hemen bize ulaşın. Web sitemizde yer alan iletişim numaralarından bize ulaşabilir, aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz.

Mesleki yeterlilik belgesi arayan herkesi, bu siteye davet ediyoruz.

imza: Oyun - Forum