Author Topic: Premium hesap satışları - Premiumsatisi.com  (Read 1425 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3787
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Premium hesap satışları - Premiumsatisi.com
« on: December 09, 2014, 03:45:22 AM »
İnternet Sitesinin Adı : Premiumsatisi.com

Site Konusu - Site Başlığı : Premium hesap satışları - Premiumsatisi.com

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Kasım 2012

Site Hakkında Açıklamalar : En popüler download - upload sitelerinin premium hesap satışları, Premiumsatisi.com adresinde gerçekleştirilmektedir.

İnternetiniz vasıtasıyla premium hesap satın almak istiyorsanız, Premiumsatisi.com sitesine girerek dilediğiniz hesabı kolayca satın alabilirsiniz. Site içerisinde Turbobit, Alldebrid, Netload, Uploaded, Keep2share, Letitbit, Depositfiles premium hesapları satışa çıkarılmıştır. İhtiyacınız olan hesabı satın almak için sadece bir dakikanızı ayırmanız kafi olacaktır.

Site üzerinde kendine yer bulan turbobit premium hesap satış sayfasında 1 haftalık, 1 aylık, 6 aylık ve tam 1 yıllık turbobit premium hesaplarını görebileceksiniz. Aynı anda sınırsız indirme, 100 Mbit'e kadar download hızı imkanları bu hesaplardan satın alanlara sunulmaktadır.

Site ziyaretçileri, uploaded premium sayfasına girdikleri takdirde Uploaded.net 2 günlük veya 1 aylık premium hesaplarını satın alabilir. Bu hesaplar, sitedeki diğer tüm premium hesaplarda olduğu gibi % 100 Orjinaldir.

Herkese keyifli alışverişler dileriz.
imza: Oyun - Forum