Author Topic: Terminator 5 filmi yorumum!  (Read 1464 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyunsiteniz
Terminator 5 filmi yorumum!
« on: July 08, 2015, 03:15:19 PM »
Terminator 5 filmi yorumum!

Birçoğumuz Terminator Filmlerinin serisini izlemişizdir. Terminator hâlâ izlenilesi iştirak eden bilim kurgu türünde en güzel eserler aralarında bulunduğunu biliyorsunuzdur. İşte Terminator filmlerinin senaristi meydana iştirak eden William Wisher Terminator : Genisys ile bir Temmuzda gösterime girecek meydana iştirak eden filmininde senaristi olarak yeniden karşımıza çıkıyor.

Terminator serilerinin Başı karakteri meydana iştirak eden Arnold Schwarzenegger, Terminator: Genisys filminde yeniden başı karakter olarak karşımıza çıkacak. bir Temmuzda gösterime girecek meydana iştirak eden filmi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. İnanıyorum ki bilim kurgu ve aksiyon türlerini seven sinemaseverler bu filmi de kaçırmayacaktır.

Terminator: Genisys filminin özeti ise şu şekilde geçiyor:

Genç Connor'ın geliştirdiği suni zeka yakın gelecekte dünyayı ele geçiren kudretli makinelere, robotlara dönüşecektir. Ve kendisini yok etmesi amaçlı savaşçı T-1000 günümüze gönderilecektir.Terminator: Genisys imalatı ile ilgili kısacası tek haber verelim

1990'ları sarsan hikayesiyle Terminatör serisi bu kez yepyeni tek üçleme olarak ele anıyor. Serinin beşinci filmi Terminatör 5'in senarsitliğini ise önce 2 filme imzasını atan William Wisher üstleniyor. Yönetmenliği Meydan Taylor üstleniyor.

Bu filmi bu adresten izledim görüntü kalitesi filan süperdi full hd idi; http://onlinefullizle.com/terminator-5-turkce-dublaj-izle.html
imza: Oyun - Forum