Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - baybars

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30
46
Siteni Tanıt / Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi
« on: February 10, 2022, 03:49:11 PM »


U-ETDS (Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi), ilk olarak 08.01.2018 tarih ve 30295 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.  Karayolu Taşıma Yönetmeliği (KTY) ile tanımlanmıştır.

YektaSoft olarak sizler için U-Etds bildirimlerinizi yapabileceğiniz pratik bir sistem tasarladık. İçerisinde U-ETDS sistemini barındıran daha kapsamlı nakliye çözümlerimiz de mevcuttur.

Kaynak;https://uetdsbildirim.com/

47
Siteni Tanıt / Bağlama Büyüsü ve Aşk Büyüsü
« on: February 08, 2022, 10:40:24 AM »


Türkiye'de Bağlama Büyüsü ve Aşk Büyüsü konusunda uzman medyumların yer aldığı web sitemizden güncel medyum yorumlarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede sahtekar medyumların tuzaklarına düşmeden gerçek medyumlara işlem yaptırma şansına erişebilirsiniz. Türkiye'nin en iyi ve en gücel medyum yorumlara sitesi

48
Siteni Tanıt / Türkmatik - Türkiye'nin Yerli Deterjanı
« on: February 05, 2022, 12:43:52 PM »


Türkiye'nin yerli deterjan markası Türkmatik, çamaşır makinesi toz deterjan alanında üretim yapan, tamamen özmal sermaye ile oluşturulmuş bir firmadır.

49
Siteni Tanıt / istanbul evden eve nakliyat
« on: February 05, 2022, 10:48:15 AM »
istanbul Evden Eve Nakliyat büyük dünyanın parmak uçlarımızda küçüldüğü bu dönemde birçok işimizi artık internette çok daha kolay halledebiliyoruz. Bu kapsamda firmamız internet sitesi ile müşterilerine nakliye hizmeti hakkında bilgilendirme yapmaktadır.
Sunmuş olduğumuz hizmetlerimiz hakkında web sitemizden genel bilgilendirmeler yapılmaktadır.

istanbul Evden Eve Nakliyat Şehirlerarası ve uluslararası nakliye firmaları arasında bizde varız, diyen hizmet anlayışı ile kurumsal ilkelerine bağlı kalarak Avrupa standartlarında nakliye hizmeti sunmaktayız. Deneyimli personel ve son model nakliye araçlarımızla her an ve her yer yerde yanınızdayız.

Kalitemizle kazandırdığımız Evden Eve Nakliye güven ve uygun fiyat garantimizle cebinize dost olmaya devam ediyoruz. Her zaman alınmayan ev eşyaları, nakliye sırasında kırılabilir ve kaybolabilir. Tüm bu sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız, istanbul nakliyat hizmeti sunan firmamızdan bu konuda destek alabilirsiniz.

Kaynak; https://www.proekipnakliyat.com/

50
Siteni Tanıt / Do You Want to Learn Where is the Best Elementary Schools?
« on: February 04, 2022, 12:11:52 PM »


Where are best elementary schools near me? How can I find the best private elementary schools near me ? There are more than one schools for you to go. If you want to learn the best ones, you can visit the Edu Tech Class website. Here are more information about the best schools and universities in the USA. 


KAYNAK: https://edutechclass.com/

51


Where are best elementary schools near me? How can I find the best private elementary schools near me ? There are more than one schools for you to go. If you want to learn the best ones, you can visit the Edu Tech Class website. Here are more information about the best schools and universities in the USA. 


KAYNAK: https://edutechclass.com/

52
Siteni Tanıt / Discounts Prices Reviews
« on: February 03, 2022, 12:48:33 PM »
discounts prices reviews

IMPORTANT: If you buy with the reference link I gave you, you will buy it with a cheaper and discounted price.
Buy with the link I provided, You buy cheaper and at a discount.
The purchase link is below click button.

discount price review

53
Siteni Tanıt / Tgplus Organizasyon
« on: February 03, 2022, 12:40:44 PM »
Tiyatro,organizasyon,prodüksiyon

Türkiye'nin her bölgesinde festival,ses-sahne konser,fuar,sahne üstü etkinler (tiyatro,dans,çocuk etkinlik alanları, Organizasyon, luna park) Prodüksiyon,sanat akademisi faaliyetlerini sürdüren bir firmadır.

Tufan Saraçoğlu ve ekibinin kreatif yaptığı çalışmalar tüm ülkede ses getirmeye devam ediyor.

Farkındalık projeleri ile 2021 yılında bir çok ödüle layık görüldü.

Çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kaynak; http://tgplusorg.com/

54
Siteni Tanıt / Prolife Fx15
« on: February 03, 2022, 07:20:51 AM »
Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan obezite ve kontrolsüz kilo alma durumu hem sosyal hayatımızı hem de vücut sağlığımızı olumsuz etkilemektedir. İşte tam da bu noktada hem kilo kontrolünüzü sağlamak adına hem de sağlıklı bir şekilde formda kalmanızı sağlayacak prolife fx15 ile tanışın. Web sitemiz üzerinden ürün hakkında bilgi alabilir, içeriğini inceleyebilir ve kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz. fx15 sipariş etmek için de yine web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak; https://fx15-zayiflamahapi.com/

55
Siteni Tanıt / Nova VIP Transfer
« on: February 01, 2022, 01:28:22 PM »


Nova VIP Transfer; lüks ulaşım hizmetleri sunan VIP transfer firmasıdır. Şoförlü Araç Kiralama, VIP transfer ve şehir turu gibi tüm hizmetlerde bizi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Araçlarımızda sağladığımız konfor, güvenilir ulaşım ve son derece profesyonel personeller ile size hayal ettiğiniz ulaşımı vadediyoruz. Tüm bu süreçte özenle hareket eden firmamız; İstanbul, İzmir, Alaçatı, Çeşme, Bodrum ve daha pek çok alanda hizmetlerini sürdürmektedir.
Havalimanına ulaştırma, havalimanından alma, şehir turu, konforlu ve lüks ulaşım gibi pek çok seçeneği başarılı şekilde size sunan İstanbul VIP Transfer firmamızdan, her türlü hizmeti, en lüks şekilde alabileceksiniz. Siz de tüm bu avantajlardan yararlanmak, lüks bir ulaşım ile şehir trafiğinden uzak olarak hareket etmek isterseniz, bize ulaşabilir, hizmet talebinizi iletebilirsiniz.

İLETİŞİM:

Whatsapp (Tıkla & Mesaj Gönder): https://wa.me/905345265795

Telefon: +90 534 526 57 95

Email: info@novaviptransfer.com

Website: https://www.novaviptransfer.com

56
Siteni Tanıt / Kurumsal Web Tasarım
« on: January 30, 2022, 11:56:09 AM »
Profesyonel, güvenilir ve hedefe odaklı tasarım anlayışı ile Kurumsal Web Tasarım hizmetleri sunuyoruz. Onur Özden Web Çözümleri olarak, hizmetlerimizi sunarken hedef kitlenize sizi en iyi şekilde tanıtacak tasarımlar yapıyoruz. Marka ve kullanıcı odaklı tasarımlarımız ile size her zaman profesyonelliği ve kurumsal çözümleri vadediyoruz. Kurumsal Web Tasarım hizmetimiz içerisinde altyapıdan tasarıma kadar tüm süreçlerde yanınızda yer aldığımız için, güvenle bizi tercih edebilirsiniz. Gelişmiş ve tamamen özelleştirilebilir konseptteki tasarım hizmetlerimiz ile artık siz de internetteki yerinizi en ayrıcalıklı şekilde alabileceksiniz. Onur Özden Web Çözümleri tüm bu süreçlerde sizin yanınızda yer almaktadır. Siz de kurumsal web tasarım sayfamızı ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilir, hizmet talebinizi iletebilirsiniz.

Hemen bize ulaşmak ve web dünyasında ayrıcalıklı olarak yer edinmek için web sitemizi ziyaret edin: https://www.onurozden.com.tr

57
Siteni Tanıt / Uygun Fiyatlı VPN Servisi
« on: January 29, 2022, 08:23:01 PM »


Vpn servislerine fazla para ödemenize gerek yok! En ucuz vpn satın almak için doğru yerdesiniz. Reklam engellemesine sahip Adblock vpn ile bağlandığınız andan itibaren hiçbir yerde reklam görmezsiniz. Bu sayede daha iyi ve hızlı vpn deyimi sunuyoruz.
CyberGuard sistemini sürekli geliştiriyoruz bu sayede sizleri oltalama sitelerine ve birçok zararlı yazılıma karşı koruyoruz.

58
Siteni Tanıt / Kurumsal Web Tasarım
« on: January 27, 2022, 04:55:17 PM »
Onur Özden WordPress Uzmanı olarak WordPress Hız Optimizasyonu ve Kurumsal Web Tasarım başta olmak üzere sizin için performans ve kalite odaklı web çözümleri sunuyoruz. Onur Özden Web Çözümleri Blog bölümümüzdeki PHP Dersleri kategorisini inceleyerek ücretsiz PHP derslerimizden yararlanabilirsiniz. Detaylar için hemen bize ulaşın.

Kaynak;https://www.onurozden.com.tr

59
Siteni Tanıt / instagram satılık hesaplar
« on: January 26, 2022, 08:39:24 AM »
instagram hesabı satın al /gerçek karışık takipçi arttırımı , çekilişle gerçek takipçi arttırımı, otomatik beğeni, otomatik izlenme , profil ziyareti , etkileşim arttırma, story izlenme, instagram reklamınızı story ile yapma, instagram sponsorlu gönderi  çıkma , instagram takipçi, tasarım.  İnstagram satılık yüksek takipçili hesaplar. 

Tiktok takipçi, beğeni , izlenme , canlı yayın izlenme arttırımı

YouTube abone, izlenme , YouTube reklamları

Telegram Etkileşimli sayfalarımızda reklam paylaşımı

Websitesi kurulum/tasarım/sunucu barındırma

Google'da Reklam verme

Facebook'ta reklam verme .

İsteğe bağlı markanız için medya kimliği yaratma  (instagram,Facebook,e-mail vs. hesapları açılıp teslim edilmesi )

Kaynak;https://hesapalmakicintikla.com/

60
Siteni Tanıt / Online Kripto Madenciliği
« on: January 26, 2022, 08:27:26 AM »


Son dönemlerde sıklıkla adından bahsettiren en büyük kazanç yatırımlarından olan bulut madenciliğinde risk almadan işlem yapmak isteyenler için Crr Mining olarak en güvenilir hizmeti sizlere sunmaktayız. Crr Mining İngiltere merkezli bir kuruluş olup Türkiye'de ki temsilciliği dahil 50.000'den fazla iş ortağına sahiptir.

Tüm dünya çapında iş ortakları ile birlikte kullanıcılara Online Kripto Madenciliği sunan firmamız en son teknolojik donanım alt yapısına sahipbir kuruluştur.Hash gücünün satın alınması kapsamında İngiltere merkezli tesislerinde en son teknoloji ile sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilemektedir.

Kaynak;https://crrmining.com

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30